Let’s get innergized

voor jouw organisatie

Wil jij vitale medewerkers op de werkvloer? Ik bied oplossingen op het gebied van  werkgeluk, leiderschap en duurzame inzetbaarheid.

Let’s get innergized

voor jouw organisatie

Wil jij vitale medewerkers op de werkvloer? Ik bied oplossingen op het gebied van  werkgeluk, leiderschap en duurzame inzetbaarheid.

De oplossingen

Get innergized for…

Werkgeluk

Ervaren jouw medewerkers hoge werkdruk en ben je op zoek naar inspiratie om de mogelijke werkdruk positief om te buigen naar werkgeluk?

Vitaal leiderschap

Streef jij in jouw organisatie naar een vitale cultuur met zowel een aantrekkelijk imago als geboeide en gemotiveerde medewerkers vol persoonlijk leiderschap?

Leiderschapsexpeditie

Ben je als manager klaar voor een echte zelfreflectie waarbij jij komt tot jouw innerlijke natuur en Innergie door uit de comfortzone te stappen?

Werkgeluk

Hoge werkdruk is hedendaags geen gek woord meer. Werkgeluk en werkplezier is daarnaast lastig te meten bij medewerkers. Hoe ga je nu van werkdruk naar werkgeluk? En hoe zorg je voor duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers? Ik geef hiervoor verschillende workshops.

Workshop ‘Van werkdruk naar werkgeluk’
Deze workshop geeft jouw team inzicht in de betekenis van werkgeluk, waarom het zo belangrijk is en hoe je het zelf kunt beïnvloeden. Deze interactieve workshop is een teambuildingsessie en zet aan tot het bedenken van creatieve toepassingen om het werkgeluk te vergroten en de werkdrukbeleving te verkleinen.

Workshop ‘Werkgeluk en leiderschap’
Deze workshop is speciaal ingericht voor leidinggevenden om allereerst inzicht te verkrijgen in het eigen werkgeluk. Daarnaast richten we ons op het effect van het leiderschap op de eigen medewerkers en hoe je hun werkgeluk kunt begrijpen en positief beïnvloedt.

Workshop ‘Werkgeluk en duurzame inzetbaarheid’
Deze workshop geeft jouw team inzicht in hoe een vitale en happy cultuur wordt ingericht. Hierbij gaan we de dialoog aan over duurzame inzetbaarheid en het persoonlijk leiderschap van medewerkers.

Doe de geluksscan!
Wil je alvast meten hoe hoog jouw werkgeluk als leidinggevende is? Verricht de geluksscan en krijg in een paar minuten een beter beeld van je eigen geluk op de werkvloer.

‘’Ga voor energie, motivatie en veerkracht op jouw werkvloer!’’

Vitaal leiderschap

Ga jij in jouw team voor vitaal leiderschap? Waarbij een vitale cultuur zorgt voor energieke medewerkers, een laag ziekteverzuim en een hoge duurzame inzetbaarheid? De eerste stap hierbij is het inrichten van de juiste randvoorwaarden binnen jouw organisatie.

Mijn benadering op maat
In samenwerking met Stichting netwerk Vitaal Limburg en Corporate Vitality heb ik brede ervaring en toegang tot bewezen innovatieve oplossingen op het gebied van vitaal leiderschap. Zowel voor grotere bedrijven als MKB bied ik hierin de gewenste benadering op maat.

Vitaal leiderschap als leider?
Wil je jouw eigen vitale leiderschap als leidinggevende en manager ontwikkelen? Of struggle je met jouw leiderschap richting jouw medewerkers? Ik help jou met mijn persoonlijke leiderschapscoaching.

Doe de ACT-meting!
Ben je benieuwd naar de innerlijke drijfveren die in jou verborgen zitten? Vraag vrijblijvend een (verkorte) ACT-meting aan en zet de eerste stap naar vitaal leiderschap.

‘’Ga voor vitaliteit op de werkvloer, bij jouw medewerkers én bij jezelf!’’

Leiderschapsexpeditie

Mentaal en fysiek jouw eigen challenge aan gaan samen met andere leiders: Voel jij dat je hier aan toe bent? ? Dan is de leiderschapsexpeditie precies wat jij zoekt. Deze expeditie is opgedeeld in een persoonlijk en sportief ontwikkelgebied, waarbij voorop staat dat jij dichter bij jouw essentie komt door uit de comfort zone te durven stappen.

Persoonlijke coaching
De expeditie start met het uitvoeren van de ACT-meting. We krijgen zo inzicht in jouw drijfveren, prestatiekracht, energie triggers en de schaduwzijden. Vervolgens gaan we dieper in op jouw sterke kanten en ontwikkelgebieden middels persoonlijke coaching.

Wim Hof Methode
Wim Hof staat bekend om het zitten in een vriesbad gevuld met ijs, het beklimmen van de koudste gebergten en het rennen van de marathon op blote voeten. Tijdens dit deel van de expeditie gaan wij samen de Wim Hof Methode uitvoeren. In samenwerking met coach en instructeur Bart Scholtissen gaan we ‘back to nature’ om zo te werken aan jouw mentale geest en dieperliggende angsten. 

Sportieve clinics
Naast de mentale challenge, gaan we ook aan de slag met jouw fysieke kracht. Onder leiding van oud-wielrenner Bart Brentjes neem je deel aan een wieler- of MTB clinic en ga je jouw fysieke talent (her)ontdekken.

Schrijf je in!
Ben jij de leider met lef? En ben je klaar voor deze leiderschapsexpeditie? Schrijf je dan nu in, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

‘’Teken eens buiten de lijntjes en maak zo jouw cirkel van comfort steeds iets groter.’’

De partners

Ik werk samen met:

Wie is Get Innergized?

Loek is de energie achter Get Innergized. Als ‘practioner en ervaringsdeskundige’ in vitaliteit, leiderschap en werkgeluk streeft hij naar het (her)ontdekken van iemands passie en innerlijke kracht. Hij helpt organisaties en leidinggevenden om meer inzicht en begrip te verkrijgen in werkplezier, duurzame inzetbaarheid en leiderschap. Met een mentale én fysieke benadering.

“Ik geloof in jouw innerlijke kracht. Waarom doe jij wat je doet? Als je weggaat van comfort en bewust wordt van deze kracht, zie je ook helder wat je anders zou willen doen. Wat je écht wilt. Zodat je jezelf verder kan ontwikkelen. Met jouw eigen nieuwe mindset. Die je zelf hebt (her)ontdekt.”

Loek Vaessen

De referenties

Deze organisaties gingen jullie alvast voor:
Scroll naar boven