DE OPLOSSINGEN VAN

Get Innergized

Ik geef jou verschillende oplossingen op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en leiderschap. Mijn doel hierbij? Dat jij door zelfreflectie meer vitaal en ‘innergized’ in het leven gaat staan.

DE OPLOSSINGEN VAN

Get Innergized

Ik geef jou verschillende oplossingen op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en leiderschap. Mijn doel hierbij? Dat jij door zelfreflectie meer vitaal en ‘innergized’ in het leven gaat staan.

De oplossingen

Get innergized for…

Werkgeluk

Heb je het gevoel dat je op dit moment stil staat of zelfs vastloopt en wil je jezelf verder ontwikkelen in werk- en privéleven?

Vitaal leiderschap

Krijg je positieve energie van jouw leiderschap als manager en coach of kost het je veel energie en schiet je vaker in wat ik noem als soort van leiderschapskramp?

Leiderschapsexpeditie

Ben je klaar voor een echte zelfreflectie waarbij jij komt tot jouw innerlijke natuur door uit de comfort zone te stappen?

Werkgeluk

Werkgeluk en werkplezier is erg abstract. Wat voel je hier precies bij? Hoe gelukkig moet je zijn tijdens en na jouw werk? En dat is juist het lastige: dit bepaal je helemaal zelf. Hoe? Door een kleine pitstop te maken en te reflecteren op je eigen doen, kunnen en willen.

Loopbaancoaching
Aan de hand van de loopbaan APK of Loopbaanscan krijg je (opnieuw) grip op jouw huidige kansen, mogelijkheden en risico’s in jouw loopbaan en werkomgeving. Samen kijken we óf je nieuwe stappen kunt gaan maken in jouw eigen ontwikkeling en hoe je dit vervolgens gaat aanpakken.

Coaching

Loek heeft gekozen voor zijn werk als coach om een bijdrage te kunnen leveren aan jouw werkgeluk. Het geeft hem een enorme voldoening als hij ziet dat cliënten tijdens zijn coaching nieuwe inzichten krijgen en/of de juiste keuzes maken zodat ze weer met zin aan de dag beginnen en dit uitstralen naar hun omgeving. Waar staat jij je bed voor uit, waar worstelt je mee en hoe houd je genoeg energie over voor andere dingen buiten het werk? Loek vertrekt hierbij vanuit jouw levensfase, loopbaan – en ontwikkelmogelijkheden, jouw vitaliteit en persoonlijk leiderschap. In zijn werkwijze ga je ervaren dat Loek allereerst goed kan luisteren, inspireert waar mogelijk en praktische tips geeft. Hij combineert zijn ruime levens- en coachervaring met een breed pallet aan ervaring als leidinggevende in een zeer veeleisende context.

Tevens is Loek één van de geselecteerde coachprofessionals die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van OnzeCoach. www.onzecoach.nl

Loopbaanverandering en outplacement
Sta jij vrijwillig of gedwongen op een kruispunt in jouw loopbaan? Ik ga met jou op zoek naar jouw nieuwe perspectief. Ondersteuning in het verwerkingsproces tijdens baanverlies of opzegging, netwerken en in relatie brengen met bedrijven, begeleiding in de proeftijd van jouw nieuwe baan en ondersteuning tijdens de  start van je eigen bedrijf: Ik help jou. Met mijn twintig  jaar ervaring in ‘outplacement’ wil ik jou graag ondersteunen bij alle aspecten die hierbij komen kijken. Met als doel het vinden van passend werk waar jij gelukkig van wordt.

Doe de geluksscan
Wil je alvast meten hoe hoog jouw werkgeluk is? Verricht de geluksscan en krijg in een paar minuten een beter beeld van je eigen geluk op de werkvloer.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Vitaal leiderschap

Leiderschap is hedendaags een echte topsport. Het gaat niet alleen om 'wat' je doet, maar vooral ook om 'wie' je bent. Streven naar minder ziekteverzuim, burn outs en meer medewerkerstevredenheid werkt alleen als jij als vitale leider het goede voorbeeld geeft en intrinsiek gericht bent op je medewerkers. Uiteraard wil je jezelf ook blijven ontwikkelen rondom alle verantwoordelijkheden. Tijd om voor de juiste balans te zorgen en te groeien in vitaal leiderschap.

Leiderschapscoaching
Aan de hand van de bekende ACT-meting krijgen we inzicht in jouw (on)bewuste drijfveren, jouw competenties op gebied van leiderschap en de aansturende energie hierbij. Deze meting vormt het startpunt om met jouw vitale ontwikkeling verder aan de slag te gaan. Middels coaching creëren we jouw mindset in vitaal leiderschap, zodat jij energie verkrijgt uit jouw leidinggevende functie en dit ook positief uitstraalt naar jouw mensen.

Sportieve clinics
Als onderdeel van de coaching neem je deel aan sportieve activiteiten met andere leiders en gaan jullie samen jezelf tegenkomen en overwinnen tijdens bijvoorbeeld een wielerclinic. Op deze manier worden grenzen verlegd en leer je jezelf beter kennen. Onder begeleiding van professionals en met gelijkgestemden (her)ontdek je jouw innerlijke en fysieke kracht.

Doe de ACT-meting!
Ben je benieuwd naar de innerlijke drijfveren die in jou verborgen zitten? Vraag vrijblijvend een (verkorte) ACT-meting aan en zet de eerste stap naar vitaal leiderschap.

“Er zit veel meer in jou dan jezelf denkt.
Het moet er alleen nog even uit komen.”

Leiderschapsexpeditie

Mentaal en fysiek jouw eigen challenge creëren samen met andere leiders: durf jij echt op zoek te gaan naar jouw ultieme groei? Dan is de leiderschapsexpeditie precies wat jij zoekt. Deze expeditie is opgedeeld in een persoonlijk en sportief ontwikkelgebied, waarbij voorop staat dat jij dichter bij jouw essentie komt door uit de comfort zone te durven stappen.

Persoonlijke coaching
De expeditie start met het uitvoeren van de ACT-meting. We krijgen zo inzicht in jouw drijfveren, prestatiekracht, energie triggers en de schaduwzijden. Vervolgens gaan we dieper in op jouw sterke kanten en ontwikkelgebieden middels persoonlijke coaching.

Wim Hof Methode
Wim Hof staat bekend om het zitten in een vriesbad gevuld met ijs, het beklimmen van de koudste gebergten en het rennen van de marathon op blote voeten. Tijdens dit deel van de expeditie gaan wij samen de Wim Hof Methode uitvoeren. In samenwerking met coach en instructeur Bart Scholtissen gaan we ‘back to nature’ om zo te werken aan jouw mentale geest en dieperliggende angsten. 

Schrijf je in!

Ben jij de leider met lef? En ben je klaar voor deze leiderschapsexpeditie? Schrijf je dan nu in, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

‘’Teken eens buiten de lijntjes en maak zo jouw cirkel van comfort steeds iets groter.’’

Meer informatie over mijn oplossingen?

Laat jouw gegevens hier achter, dan neem ik contact met jou op!

“Icon made by Freepik from www.flaticon.com

Scroll naar boven