Maak kennis met

Get Innergized

Het centrum waar talent, ambitie en omgeving samen smelt: Dat is jouw Innergie. Hoe houd jij dit brandend? Dat gaan wij (her)ontdekken. Met als eindbestemming jouw vitale mindset.

Maak kennis met

Get Innergized

Het centrum waar talent, ambitie en omgeving samen smelt: Dat is jouw Innergie. Hoe houd jij dit brandend? Dat gaan wij (her)ontdekken. Met als eindbestemming jouw vitale mindset.

Wie is Get Innergized?

Ik ben Loek, frisse geest met een oude ziel. Een echte rasoptimist met diepgang, humor en realisme. Tijdens mijn persoonlijke en zakelijke leven met ruim twintig jaar ervaring als leidinggevende heb ik geleerd dat de échte gave dingen in het leven ontstaan buiten jouw eigen comfort zone. Een inspirerende quote vind ik dan ook: ‘Je krijgt later alleen spijt van de dingen die je hebt willen doen, maar toch niet hebt gedurfd.’ Dan pas kom je jouw innerlijke kracht en talent tegen. Waardevolle informatie, waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Waarmee je jouw innergie en vlam brandend houdt. Hoe ik mij visie zichtbaar maak in de praktijk? Als coach bied ik jou inzicht, handreikingen en ervaringen die maken dat je (weer) zin in de dag krijgt en werkplezier gaat ervaren. Ik doe dit in zowel individuele coaching als teamcoaching. Met zowel een mentale als fysieke benadering. Waar dit extra waarde voor jou toevoegt, sla ik de handen in één met mijn vitale partners. Gaan wij binnenkort op weg naar jouw nieuwe vitale mindset?

Jouw innergie in een model

Innergie ontstaat als we weten waar wij ons bed elke dag voor uit komen. Als we weten waar we onze talenten voor kunnen inzetten en ontwikkelen. Dit in een omgeving, waarin vertrouwen en vitaal leiderschap het algemeen DNA vormt.

Our structure makes us safe
Our culture is where we belong
Our nature is what shapes us

Well balanced this ignites the power within. Our primal energy. Our Innery. Onze Innergie.

Mijn samenwerkings- partners

Ik geloof heel erg in het bundelen van kennis en kracht. Daarom werk ik in een aantal van mijn oplossingen hecht samen met:

Stichting netwerk Vitaal Limburg
Ik werk samen met Thermae 2000, Healt2 Work, BenVitaal en Fysio Stofberg. Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van vitaliteit en werkgeluk bij werknemers in Limburg.

Happimotion
Alex Slavenburg is mijn partner in het geven van workshops en inspiratiesessies op het gebied van werkgeluk en leiderschap.

Change en Development
Bart Scholtissen is mijn partner in het bedenken en uitvoeren van de unieke leiderschapsexpedities. Ik focus me op de persoonlijke coaching en Bart voegt het fysieke component hierin toe. 

Corporate Vitality
Samenwerkingsverband waarbij we gezamenlijk streven naar een positieve work spirit en een vitale cultuur bij medewerkers van verschillende corporates als ASML, Shimano en Signify.

Lagarde & You
Samenwerking op het gebied van inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en outplacement. zeer persoonlijk begeleiding met bourgondische inslag voor medewerkers met loopbaanvragen of zoekend naar een nieuwe passende werkomgeving.

Rob Ruigh

Dankzij de prachtige wielersport hebben de paden van Rob en mij zich doorkruist! Rob zijn topniveau binnen de wielersport in combinatie met mijn ervaring én de overeenkomsten daartussen, delen we middels een boeiende presentatie en een fantastische fietsrit in Zuid-Limburg. 

De referenties

Meer weten over Get Innergized?

Laat jouw gegevens hier achter, dan neem ik contact met jou op!
Scroll naar boven